Doen wat bij je past

Dagbesteding

gebruik maken van je talent

Word jij helemaal blij van houtkloven? Of is knutselen precies jouw werk? Krijg je energie van mooie dingen maken met je eigen handen? 

Bij Houtskuorre zoeken we samen met jou naar je eigen talent. Op basis van dat talent, het doen van de werkzaamheden waar jij een goed gevoel van krijgt, gaan we samen aan de slag met jouw hulpvraag. 

Houtskuorre zou niet Houtskuorre heten als we niets met hout deden. Met hout als basismateriaal kunnen we veel mooie producten maken: van tuinbanken en kippenhokken tot tapasplankjes en vogelhuisjes. Dat doen we in opdracht van klanten óf vanuit eigen creativiteit en je bent van harte uitgenodigd om mee te denken, maar vooral mee te doen. 

Als je weet hoe je met hout moet werken, dan kun je er alles van maken wat in je hoofd zit. En dat geldt ook voor onze medewerkers: als we eenmaal samen besluiten hoe zaken het beste werken, dan kunnen we samen alle kanten op. 

Daarnaast werk je natuurlijk niet alleen maar aan producten. Juist door het werk te doen wat je ligt, werk je ook aan andere, persoonlijke vaardigheden die onderdeel zijn van jouw persoonlijke hulpvraag.